23948sdkhjf

Gotlandsflyg till Norrköping

Gotlandsflyg lanserar en sommarlinje från Norrköping till Visby. Under sju sommarveckor kommer resenärer från Norrköpings flygplats upptagningsområde flyga direkt till ön.
De som gynnas av flygförbindelsen Norrköping-Visby är primärt Östgötar, Sörmlänningar, Smålänningar och Närkinga. Dessa kommer att spara tid, pengar och miljö genom att flyga snabbt och enkelt mellan Norrköping och Visby. Flygtiden är cirka 30 minuter och linjen kommer att trafikeras torsdagar och söndagar med en tur- och retur flygning respektive dag med en Saab 2000 med plats för 50 passagerare.

– Vi har länge arbetat för att få tillbaks en förbindelse med Gotland, en linje som tidigare funnits i många år. Vi får ofta förfrågningar från resenärer som önskar få igång förbindelsen igen. Nu är det frågan om sommartrafik, men för oss känns det som ett riktigt bra första steg. Det är fantastiskt roligt att knyta ihop Norrköping och Visby igen och vi hoppas givetvis att bokningsbilden ska bli så bra att vi så småningom får till en permanent linje igen, säger Mari Torstensson , vd Norrköping Airport.

Biljetterna kostar från 346 kronor inklusive flygplatsavgifter enkel resa och är nu bokningsbara via Gotlandsflygs hemsida och snart även via resebyråer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126