23948sdkhjf

Dalatrafik överklagar dom

Dalatrafik har överklagat Förvaltningsrätten i Faluns dom av den 19 december 2013 och i detta yrkat att Kammarrätten ska upphäva Förvaltningsrättens dom.
”Vi anser således att Kammarrätten ska avslå Nobinas ansökan om överprövning av förra årets trafikupphandling, skriver Dalatrafik och fortätter:

Vi är fortsatt av uppfattningen att upphandlingen genomförts på ett korrekt sätt och helt i enlighet med gällande upphandlingslagstiftning. Dalatrafik har, i motsats till vad Förvaltningsrätten funnit, enligt vår uppfattning inte gjort några väsentliga förändringar av upphandlingsmaterialet och har i alla avseenden behandlat alla intressenter lika. Dalatrafik anser, under alla omständigheter, att Nobina inte kan anses ha lidit någon skada av vårt agerande i samband med upphandlingen.

I övrigt går vi vidare i vårt arbete med att ha en fungerande trafik i enlighet med vårt uppdrag ”ett gemensamt kollektivtrafiksystem för allmän- och särskild kollektivtrafik i Dalarna” efter den 1/7 2014. Arbetet med en lösning är inne i ett intensivt skede och på grund av upphandlingssekretessen är vi förhindrade att för närvarande uttala oss mer detaljerat än så.”
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063