23948sdkhjf

Alm till Scandic Star Lund

7 januari tillträdde Jenny Alm posten som ny Sales & Meeting Manager på Scandic i Lund. Hon kommer närmast från Elite Hotels där hon var boknings- och konferenschef.
Jenny Alm har jobbat större delen av sitt liv på olika hotell i Malmö men har även arbetat som reseledare och gått på hotellskola i Schweiz. Jenny ser fram emot att få utvecklas vidare och möta nya utmaningar i sin nya roll.

– Efter femton år i samma kedja var det dags för mig att ta nästa steg. Jag upplever att Scandic är i en spännande fas och det lockade mig att få bli en del av kedjan och de möjligheter det innebär, säger Jenny Alm .

Scandic Star Lunds tyngd och inriktning ligger på möten och events och det är något hon ser som mycket spännande och vill utveckla tillsammans med sina nya kollegor. Gästupplevelsen, servicen och hur den genomsyrar organisationen är en annan viktig del.

– Hotellbranschen och vårt erbjudande utvecklas hela tiden, vad som däremot kommer vara bestående är vår förmåga till värdskap. Vi arbetar med människor som ger service till människor och det är ju trots allt vad det handlar om. Frågor kring mångfald och hållbarhet tror jag bara kommer att öka i betydelse och Scandics engagemang inom de områdena känns både inspirerande och engagerande, säger Jenny Alm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078