23948sdkhjf

Rasta köper Motell ålleberg

Rasta förvärvar Motell Ålleberg AB inom bolagets affärsområde Serviceanläggningar. Anläggningen finns vid infarten till Falköping med utsikt mot Ålleberg i Falköpings kommun.
Anläggningen omsätter omkring 23 miljoner kronor i restaurang, butik och motell. Dessutom säljer anläggningen drivmedel för runt 50 miljoner kronor. Motell Ålleberg grundades av säljarna 1988. Köpeskillingen erläggs kontant och avser förvärv av bolaget. Köpeskillingen är sekretessbelagd enligt avtal med säljaren. Tillträde sker den 17 mars 2014.

– Rasta är Sveriges ledande Restaurang- bensin- och hotellkedja på de stora vägarna och det är vår övertygelse att Rasta genom sin vilja och kompetens kommer att vidareutveckla verksamheten på ett positivt sätt, säger Kari och Morgan Brattberg , de hittilsvarande ägarna av Motell Ålleberg AB.

– Det känns bra att kunna knyta till oss ytterligare en bra vägkrog med ett väl inarbetat koncept och en gedigen historik att ta hand om kunder längs vägarna, säger Dan Tervaniemi , huvudägare i Rasta Group AB och vd Rasta Sverige AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062