23948sdkhjf

SL valde Dibs för nätbiljett

SL har valt en betallösning från Dibs för försäljning av periodbiljetter och påfyllnad av reskassan via internet. Därmed införs en av SL:s kunder hett efterlängtad tjänst.
Dibs är en oberoende levereantör av enkla och säkra internetbaserade betallösningar. Företaget startade 1998 och är i dag än stark aktör på den nordiska marknaden.

– Dibs betalningslösning gör det enkelt för våra resenärer att betala på vår webbplats. Vi ställer mycket höga krav på våra leverantörer när det gäller upptid och säkerhet och DIBS uppfyllde alla våra krav, säger Marika Lundvall , Affärsförvaltare Elektroniska Kanaler hos SL.

– Vi är mycket glada över att SL efter en mycket noggrann prövning valde DIBS betalningslösning för sina betalningar på nätet. Att vårt arbete med säkerhet och upptid uppmärksammas speciellt gör oss väldigt stolta. Det är en mycket fin och efterfrågad service SL ger till sina resenärer; att enkelt via nätet kunna fylla på sin reskassa eller köpa periodbiljett till sitt Accesskort, säger Daniel Larsson , Chief Commercial Officer på Dibs Payment Services.

Dibs erbjuder ett brett utbud av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. Företaget är listat på First North med Redeye som Certified Advisor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062