23948sdkhjf

Dahlberg till Scandic Malmen

7 januari 2014 tillträdde Jacob Dahlberg som ny hotelldirektör på Scandic Malmen i Stockholm. Han kommer närmast från samma position på Scandic Ferrum i Kiruna.
Efter mer än två framgångsrika år på Scandic Ferrum i Kiruna vänder nu Jacob tillbaka söderut till Stockholm för att fokusera på ett av flaggskeppshotellen, Scandic Malmen, på söder i Stockholm.

– Under mina två år på Scandic Ferrum kan jag nu med glädje och stolthet se att hotellets organisation har landat och nu står starka på egna ben. Sedan 15 år har jag haft Stockholm som bas och har pendlat till bland annat Kiruna. Det ska nu bli skönt att få arbeta på hemmaplan och det känns spännande med Malmen som i mina ögon är ett stort, urbant, svängigt, kultigt hotell på gränsen mot Sofo som Financial Times ju i veckan rankade högt på heta spots i världen, säger Jacob Dahlberg .

Han har jobbat brett inom besöksnäringen främst kommersiellt, och på senare år växlat över till hotelldirektör och vd-roller, bland annat i Åre och Riksgränsen. I grunden är Jacob Dahlberg utbildad civilekonom. Till Scandic kom han 2011 efter att tidigare varit egen företagare.

– Mina ambitioner är att tillsammans med mina nya kollegor vidareutveckla hotellet. Det finns en härlig baskultur i huset, där vi framöver kommer att skruva in en ny touch. Livescenen – Lilla Hotellbaren på Malmen – är en fantastiskt pulserande mötesplats i hotellet som vi inte behöver utveckla just nu, säger Jacob Dahlberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064