23948sdkhjf

Jill Johnson på Börsen

23 januari körde Jill Johnsons krogshow igång på Hamburger Börs i Stockholm. Showen går sedan fram till 26 april, ett klockrent inslag för bussturisterna i huvudstaden.
Premiärkvällen var storslagen, enligt arrangörerna. I publiken skymtade några av Sveriges största namn i nöjesbranschen och Jills framträdande möttes av stående ovationer. Krogshowen JILL på Hamburger Börs hade redan innan premiären slagit rekord när det gäller biljettförsäljning och Jill Johnsons popularitet märktes inte minst under gårdagens premiärföreställning då hon togs emot med jubel, allsång och applåder.

– Det är fantastiskt att få ett sådant varmt mottagande särskilt då det här är en av de största utmaningar jag någonsin tagit mig an, säger Jill Johnson med ett stort leende.

På röda mattan syntes flera av Sveriges största celebriteter som var på plats för att se Jills första egna krogshow och föreställningens producent Mikael Gordon Solfors njöt av succén.

– Det är så underbart att se Jill och resten av ensemblen på scen. Varenda sekund är genomtänkt och tillsammans med regissören Hans Marklund skapar de sann magi, säger Mikael Gordon Solfors .

Showen spelas på Hamburger Börs till och med den 26 april. Biljetter finns att köpa på Hamburger Börs hemsida och på SHOWTIC.se.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094