23948sdkhjf

Prisat lyxhotellet i Göteborg

Radisson Blu Riverside Hotel har knappt haft öppet i ett år, men har på kort tid blivit resenärernas favorit. Hotellet har blivit utsedd till det tionde bästa lyxhotellet i Sverige.
För tolfte året i rad utses de hotell som på något sätt utmärkt sig och bidragit till extra goda upplevelser för resenärer världen över. Världens främsta hotell har av resenärerna identifierats inom sju olika kategorier, där Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg tog hem en topplacering inom segmentet lyxhotell i Sverige.

Travellers’ Choice Award är en utmärkelse som är baserad på gästernas upplevelser och vinnarna utses baserat på gästernas betyg och omdömen på Tripadvisors hemsida.

- Vi är otroligt glada och stolta över denna utmärkelse. Inför hotellöppningen fanns en tydlig vision om hur hotellet skulle se ut och hur vi skulle få våra gäster att trivas och vilja återvända. När personal rekryterades lade vi stor vikt på personliget, engagemang och affärsmässighet, något som vi tror smittar av sig på gästerna. Vi jobbar med en otroligt fin produkt, och har också turen att ha medarbetare som varje dag levererar upplevelser i toppklass. Nu ska vi fortsätta göra det vi är bra på! säger Malin Franck , vd på Radisson Blu Riverside Hotel
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063