23948sdkhjf

Sky City - bästa Reseshopping

Sky City är stockholmarnas favoritcentrum för Reseshopping 2013. Detta framgår av Evimetrix årliga undersökning om hur stockholmarna värderar 47 centrum, gallerior och handelsplatser i länet.
Undersökningsföretaget Evimetrix har låtit drygt 2 200 stockholmare uttala sig om 47 centrumanläggningar i Stockholms län. I den nya kategorin ReseShopping vann Sky City, Stockholm Arlanda Airport, med Stockholms Centralstation på andra plats. Kriterierna som använts i bedömningen är till exempel utbud av butiker och av restauranger och kaféer, trivsamhet, tillgänglighet och parkeringsmöjligheter. Det som Sky City bedöms vara allra starkast på är utbudet av restauranger/caféer.

– Sky City är en spännande mötesplats som under 2013 har fått flera nya butiker, restauranger och serviceenheter som inte finns någon annanstans på flygplatsen. Vi är glada över utmärkelsen Stockholms bästa resecentrum och vi kommer att fortsätta utveckla Sky City till en plats där resenärer, hotellgäster, företag och anställda kan mötas och trivas, säger Roel Huinink , vd Arlanda Schiphol Development Company som ansvarar för butiker, restauranger och kommersiell service på Stockholm Arlanda Airport.

Vann i kategorin Favoritcentrum gjorde Täby Centrum, tätt följt av Nacka Forum och NK.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078