23948sdkhjf

Skara Sommarland 30 år

I år firar Skandinaviens största vattenpark 30 år. Skara Sommarlands 30-årsjubileum kommer att firas rejält under säsongen 2014 med en rad nya attraktioner.
Flera nyheter är att vänta och parkens besökare kommer att kunna delta i firandet på olika sätt. Den mest iögonfallande nyheten blir en ny vattenattraktion, en av de största investeringarna i Skara Sommarlands historia.

30 år har nu passerat sedan Skara Sommarland slog upp portarna för första gången. Det kommer att uppmärksammas med bland annat en ny, häftig familjeattraktion som är en av de största investeringarna i parkens historia. Vilken typ av vattenattraktion det blir kommer att offentliggöras i februari.

– Skara Sommarlands utveckling under de här 30 åren har varit enastående, och nu tar vi ytterligare ett kliv med den nya vattenattraktionen. Vi ser fram emot att fira säsongen med både långväga och närboende gäster, säger Hans Ericsson , vd för Skara Sommarland.

Fler nyheter är att vänta inför jubileumssäsongen. Redan nu står det klart att Sean Banan kommer att gästa parken för en jubileumskonsert den 14 juni och att Imolabanan kommer att utrustas med nya gokartbilar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078