23948sdkhjf

Nytt hotell i Tallinn

Senast Tallinn fick ett tillskott på hotellmarknaden var för fyra år sedan och när Hotel Estoria öppnar i april kommer Tallinn nu kunna erbjuda hela 56 olika hotell med över 12 500 bäddar. På bilden ses hur Estoria blir som en lillasyster till Hotel Viru.
Hotell Estoria erbjuder en privat oas mitt i stadens centrum för både affärsmöten och en lugn semester. Samtliga hotellrum är Superior-klass och det finns sammanlagt 93 rum på tre våningar mellan Hotellet Viru och Viru köpcentrum. Det finns en lobby, direkt entré till konferenscentrum, restauranger och flera andra tjänster på varje plan. Syftet med Estoria är att erbjuda sina gäster det viktigaste – god sömn, utmärkt fungerande miljö och personlig service samt en inblick i Estland och dess historier som en extra förmån.

Den estniska inredningsarkitekten Sigrid Valgmas inredning består av högkvalitativa material och minibaren och badrumskosmetika har sammanställts med hänsyn till krävande affärspassagerare. I hotellrummet väntar en säng vars madrass vars material är utarbetat av NASA och som förbättrar hudens ytliga blodcirkulation. Alla kan dessutom hitta sin perfekta kudde från kuddmenyn. Frukosten är utarbetad i samarbete med estniska näringsforskare, som utgår från faktumet att frukost är dagens viktigaste måltid. Frukosten som består av de bästa råvarorna är en hälsosam helhet som erbjuder rikliga smakupplevelser.

– I vårt arbete har vi sett att det fattas ett hotell på hotellmarknaden vars mission är att introducera Estland. Det är affärskundens direkta behov att ha bättre förståelse för sin lokala partner eller kund. Samtidigt har affärskunder begränsat med tid och här försöker vi hjälpa till genom att försöka göra
Estland så attraktivt under arbetsresan att de sedan kommer tillbaka för att semestra här, säger Sokos Hotels Tallinns försäljningschef, Evelin Org .

I varje rum av hotell Estoria berättar en estnisk organisation en berättelse om Estland, som introducerar, intrigerar och väcker intresse. Gästen har möjlighet att bekanta sig med 100 historier i varje vånings lobby eller genom e-boken. Sammanlagt har Estoria över fyrtio partners, bland annat Estlands konstmuseum, Estlands nationalopera- och balett Estonia, Estlands nationalmuseum, PÖFF, Estlands olympiska kommitté, Sångfestivalens stiftelse, Virumaa museer, Tallinns turismutvecklingscentrum, EAS, Dockteater och –museum, Tallinn Music Week med mera. Syftet med dessa berättelser är att locka tillbaka gästen till Estland med sin familj eller sina vänner även på fritiden.

Kunden tar sig enkelt till Estoria från samma entré som hotellet Viru. Båda hotellen har separat lobby och reception.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063