23948sdkhjf

Swebus och Viking utökar

Swebus inleder samarbete med Viking Line på de två sträckorna från Sandviken och Örebro till Stockholm – nu blir fler fler bussar till färjetaminalen.
Viking Lines anslutningsbussar till färjorna integreras nu med Swebus linjenät och biljettförsäljning, vilket skapar nya möjligheter för resenärerna.
Ytterligare två av Viking Lines dagliga anslutningslinjer till färjeterminalen Stadsgården i Stockholm kommer nu att integreras med Swebus trafik och biljettförsäljning. Det innebär att anslutningarna till Viking Lines färjor vid Stadsgården i Stockholm förstärks med anslutningar till Swebus övriga trafik vid Cityterminalen. Samtidigt får Swebus resenärer tillgång till nya trafiksträckor. Swebus och Viking Line har sedan tidigare ett samarbete på sträckorna mellan Stockholm och Södertälje, Eskilstuna och Uppsala.

– Viking Lines bussar trafikerar redan idag Cityterminalen i Stockholm, som är Swebus stora knutpunkt. Nu kopplas de här sträckorna till vårt linjenät, vilket gör att Swebus kan trafikera fler orter än tidigare, säger Christel Grip , kommunikationschef på Swebus.

Bägge linjerna är eftermiddagsavgångar med samordnad ankomst till Cityterminalen 18.45 och till Stadsgården 19.00.

– Vi mjukstartade samarbetet med Viking Line i fjol och såg att det fungerade bra och att det fanns tydliga fördelar för resenärerna. Därför går vi nu ett steg längre i vårt samarbete, säger Christel Grip.

Ytterligare två Viking Line-bussar knyts nu till Swebus linjenät
16.30 Sandviken - Gävle - Tierp - Uppsala - Cityterminalen - Stadsgården 19.00
15.10 Örebro - Arboga - Eskilstuna - Strängnäs - Läggesta - Södertälje - Cityterminalen - Stadsgården 19.00
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125