23948sdkhjf

Gotlandsbåten har fått ledning

Ledningsgruppen för uppstickarrederiet Gotlandsbåten är nu komplett genom att Niclas Bylund anslutit sig 17 februari. Nu närmar sig premiärturen på linjen Västervik-Visby.
Niclas Bylund ingår i Gotlandsbåtens team som ansvarig för revenue management, bokningssystem och onlineförsäljning. Detta innebär att ledningsgruppen nu är komplett.

– Äntligen, jag har ju varit deltidsinvolverad i arbetet med webbportalen och bokningssystemet ett par månader så det känns bra att nu kunna fokusera 100 procent på Gotlandsbåten. Att få bli en del på heltid av detta kreativa och dynamiska gäng känns väldigt kul, säger Niclas Bylund .

Niclas kommer närmast ifrån Gotlandsflyg där han ansvarat för privatmarknaden, webb och sociala medier med mera. Innan Niclas flyttade till Gotland för drygt fyra år sedan har han i huvudsak verkat inom hotellnäringen med erfarenhet från både större organisationer så som Hilton, Radisson och Scandic men även mindre företag inom turistnäringen. Sin akademiska examen fick han på Oxford Brookes University inom Hospitality Management .

– Jag tror och hoppas att min erfarenhet och min engagemang för Gotlands besöksnäring snabbt kommer att märkas. Gotlandsbåten behövs för turistnäringen på ön, och jag är säker på att vi ökar antalet besökare på ön markant och i kölvattnet kommer detta boendenäringen, öns krogar och affärer till gagn, säger Niclas Bylund.

– Med Niclas i teamet tillför vi kompetens, nytänkande och ett enormt engagemang för Gotland. Det är helt i Gotlandbåtens anda, säger Julia Bendelin , marknadschef Gotlandbåten AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078