23948sdkhjf

Runn Express visas upp

Med nya dubbeldäckaren Runn Express vill Nobina visa hur kollektivtrafiken mellan Falun och Borlänge kan utvecklas. I dag åker de flesta jobbpendlare bil den här sträckan.
Nobina bjuder sina kunder på gratis direktresor mellan Falun och Borlänge 21-23 februari. Företaget vill på det här sättet visa hur Falun och Borlänge, Dalarnas två största städer, ska komma närmare - snabbt, enkelt och klimatsmart.

I snart åtta år har Nobina kört kollektivtrafiken i Dalarna på uppdrag av Dalatrafik. Nu fortsätter vi utvecklingen genom att erbjuda Dalatrafik och våra kunder dubbeldäckaren Runn Express, direktlinjen som är döpt efter Dalarnas näst största sjö, natursköna Runn.

– Här kommer man att kunna luta dig tillbaka i fällbara säten. Om och när bussen kommer att gå i ordinarie trafik kommer man att kunna koppla upp sin telefon eller surfplatta mot gratis Wi-Fi med hög kapacitet. Nöjen, nyheter och information kommer man också att få på infotainmentskärmarna i bussen, säger Maryam Yazdanfar , kommunikationschef på Nobina.

Idag sker de flesta resor mellan Falun och Borlänge i form av jobbpendling. Med Runn Express är målet att kollektivtrafiken ska bli det självklarar valet även för resor till och från kultur, nöjen och fritidsaktiviteter. I helgen erbjuder vi våra kunder att pröva på bussen helt gratis. Bussen kommer att gå från Östra Hamngatan i Falun till Mekanikergatan i Borlänge tur och retur.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11