23948sdkhjf

Busstorget hetast på TUR

Busstorget på TUR-mässan i Göteborg 20-23 mars bjuder på aktuella frågor i bussbranschen. Bland annat turiststatistik, politik och presentation av nya Sveriges Bussföretag.
Det har knappt gått ett kvartal sedan den nya organisationen Sveriges Bussföretag såg dagens ljus. Därför är det också första gången som organisationen är med på TUR-mässan i Göteborg och det med ett stort välkomnande för alla i bussresebranschen att besöka både Busstorget och de seminarier som Sveriges Bussföretag arrangerar under mässdagarna.

Det här händer på TUR-mässans Busstorget
Torsdag 20 mars pågår aktiviteter i montern från 11.00 - 17.00. Här följer ett urval från programmet.
14.00-14.30 Statistik: Bussturismen i Sverige 2014. Sveriges Bussföretags Mikael Persson presenterar en ny rapport med färsk statistik kring svenskarnas turistbussresor i Sverige och utomlands.
15.00-15.30 Bussens roll i framtidens samhälle. EU-parlamentariker Anna Maria Corazza Bildt om bussturistfrågor och bussvisioner ur ett EU-perspektiv.

16.00 Prisutdelning Årets Bussresewebb
Bromölla Busstrafik , Brunossons resor , Dackebuss , Forsbergs Buss , MK Bussresor och Swebus Express är nominerade till finalen i tävlingen Årets Bussresewebb 2014.
16.30-17.00 Presentation av Sveriges Bussföretag. Den 1 januari 2014 bildades Sveriges Bussföretag. Anna Grönlund , nytillträdd branschchef, berättar om det nya förbundet.
Tyskland på Busstorget
Vi välkomnar Tyskland till Busstorget i år, en av de mest populära destinationerna för svensk bussturism. Tyska turistbyrån presenterar möjligheter med buss tillsammans med Erfurt/Thüringen, Sachsen-Anhalt och Bernkastel-Kues under TUR-dagarna.

FAKTA/Busstorget på TUR
Busstorget (B08:42) på TUR 2014 är en aktivitet inom ramen för Sveriges Bussföretags satsning på turist- och beställningstrafik med buss. Busstorget har under många år framgångsrikt presenterat olika typer av moderna turistbussar från Mercedes , Setra , Neoplan/MAN , Scania och Volvo .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.099