23948sdkhjf

Till Sicilien från Kalmar

Med start 4 oktober i år kan Småland, Öland och Blekinge glädjas åt ett nytt, unikt resmål från Kalmar – direktflyg till Sicilien, något som researrangörer kan dra nytta av.
Det är den svenska researrangören Scandjet Travel som efter att tidigare etablerat sig på marknaden med resor till Kroatien, nu satsar på Sicilien från Kalmar Öland Airport. Kalmar är en av fem svenska städer som får flyg till den italienska Medelhavsön. Till en början blir det sex avgångar under oktober och november. Vi är glada över att Scandjet satsar på Sicilien från Kalmar. Ett attraktivt utbud av resmål härifrån är viktigt för de boende i regionen och Sicilien är en riktig drömdestination - säger Karin Lagerlöf, Affärsutvecklare på Kalmar Öland Airport.

Vulkanön Sicilien är Medelhavets största ö och bjuder besökaren på ett brett utbud av upplevelser. Allt från en rik historia, en arkitektur klassad som världsarv och äkta italiensk matkultur till naturupplevelser med sol och bad i kristallklart vatten vid kilometerlånga sandstränder. Ön stoltserar med hela 3500 soltimmar om året. Sicilien lockar även med golf, mode och shopping.

– Våra kunder har efterfrågat en ny destination och vi är väldigt stolta att kunna erbjuda dem Sicilien, säger Pavel Maksimovski , vd på Scandjet Travel.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063