23948sdkhjf

Missa inte VinterTåG!

Bombardier medverkar med talare och som huvudsponsor på Trafikforums konferens VinterTÅG i Stockholm den 27 mars. Hög tid att boka plats - om det inte är gjort.
Evenemanget, som äger rum i Wallenbergsalen på IVA, har en diger talarlista med framstående expertis inom vinterkonstruktion, underhåll och teknik samt ledande politiker. Anmäl deltagande i konferensen genom att klicka HÄR!

Trots att den gångna vintern varit relativt mild är vintertålighet och vinterkonstruktion en viktig faktor vid upphandling av tåg och tågunderhåll. Resenärer, godstransportörer och tågoperatörer ställer allt högre krav på driftsäkerhet, tillförlitlighet och punktlighet för den spårburna trafiken oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter.

Bombardier är huvudsponsor och medverkar också med talare på konferensen. Erik Wik , chef för företagets globala enhet för vinterdesign baserad i Västerås, är en av talarna. Maria Swedin , ansvarig för tågunderhåll i Sverige, kommer att presentera Bombardiers erfarenheter av vinterunderhåll. Bland övriga talare finns Miljöpartiets språkrör Åsa Romson , Anders Ygeman och Jan-Evert Rådhström , ordförande respektive vice ordförande för Riksdagens trafikutskott samt Björn Nilsson , vd SJ Norrlandståg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078