23948sdkhjf

Alta säljer norsk turism

Snart drar årets upplaga av Norwegian Travel workshop, NTW, igång och i år står Alta i Nordnorge som värd för workshopen.
Norwegian Travel Workshop, NTW, är den viktigaste arenan för norsk turism och reseliv och under några hektiska dagar arrangeras totalt 8000 förhandlingsmöten mellan norska reseaktörer och utländska köpare. I år är det Alta i Nordnorge som kommer att stå som värddestionation för arrangemanget och utöver workshopen kommer Alta att bjuda gästerna på arktiska upplevelser och mattraditioner. Den 31 mars till 3 april kommer totalt 300 utländska researrangörer från 27 olika länder att uppleva den vackra staden i Arktis.

Norwegian Travel Workshop (NTW) är ett viktigt och årligt återkommande event för norska och utländska reselivsaktörer. För de deltagande aktörerna ges bra möjligheter för relationsbyggande och direkta förhandlingar, så att försäljningen av norska reselivsprodukter upprätthålls, förnyas och utveckals.

– Norska reselivsupplevelser är i världsklass. Vi önskar att fler utländska researrangörer ska få upp ögonen för allt vad Norge har att erbjuda. Vi anser att Alta kommer att marknadsföra Norge på ett fantastiskt sätt och inspirera till goda förhandlingar och ny entusiasm inför kommande turistsäsong,
säger Per-Arne Tuftin , reiselivsdirektør i Innovasjon Norge (Visit Norway).

Fakta om Norwegian Travel Workshop
Norwegian Travel Workshop (NTW) är Norges turism och reselivs viktigste mötesplats i Norge och arrangeras årligen av Innovasjon Norge i samarbete med den lokala destionationen.NTW är en workshop med över 8000 förhandsbokade möten mellan ca 300 utländska researrangörer från 27 nationer och 274 norska säljare (2014).2014 års workshop blir det 42a NTW som arrangeras.Årets värddestionation är Alta i Nordnorge.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078