23948sdkhjf

Bästa barnhotellet utsett

Resesajten Barnsemester.se har för tredje året i rad utsett hotellkedjan Scandic till ”Bästa barnhotell”. Sajtens besökare ligger bakom utmärkelsen.
Resesajten barnsemester.se, delar årligen ut ”Stora Barnsemesterpriset”. Sajtens besökare röstar på sina favoriter i kategorierna hotellkedja, camping, reseföretag och charter. För tredje året i rad utses Scandic till Bästa hotellkedja för barnfamiljer.

De nominerade i respektive kategori togs fram med hjälp av sajtens testfamiljers och besökares betygspoäng under 2013. Sedan har Sveriges barnfamiljer röstat fram vinnarna under februari och mars. Scandic tar hem förstaplatsen för tredje året i rad.

– Vi är glada och stolta över att än en gång få ta emot denna utmärkelse. Detta är ett bevis på att Sveriges barnfamiljer tycker att vi gör rätt saker för våra allra minsta gäster, säger Anna Wirén , marknadschef på Scandic.

På Scandic bor alltid barn upp till 13 år utan kostnad i föräldrarnas rum och det finns särskilda barnmenyer, framtagna av Jamie Oliver. Alla Scandics 75 hotell i Sverige har lekrum eller lekmoduler i anslutning till restaurangen. Maskoten Sigge, som är en igelkott med skön attityd, dyker ofta upp vid frukosten eller incheckningen. 15 av Scandics hotell är extra lekfulla, med stora lekrum och aktiviteter för barnen, såsom tipspromenad eller tv-spel och filmvisning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156