23948sdkhjf

Keolis leder Bussförar-SM

Tävlingen om titeln Sveriges bäste bussförare öppnade 20 mars – 8 april var redan 116 bussförare anmälda vilket är långt mer än samma tid 2013. Keolis har flest förare anmälda just nu.
Totalt 116 bussförare hade redan anmält sitt deltagande till Bussförar-SM 2014 för några dagar sedan. Anmälningarna fortsätter att rulla in och kommer att göra så ända fram till 19 juni då anmälningen stängs.

Rt-forums genomgång visar att flest bussförare just nu kör för Keolis som har 34 deltagare i tävlingen. Tvåa är Veolia med 19 anmälda förare tätt följd av Nobina med 18 anmälda. Nettbuss lägger beslag på fjärdeplatsen tills vidare med 10 deltagande förare, sedan följer Ringarums med 4 bussförare. Bergkvarabuss, KR-Trafik, Omnibusslinjen Habo-Hjo har vardera 3 förare som är med och tävlar om titeln Sveriges bäste bussförare 2014.

Bussförar-SM arrangerar av Sveriges Bussföretag i samarbete med tidningarna RES- och TRAFIKFORUM. Tävlingen har också en rad viktiga partners, klicka HÄR för mer information om dem och vilka de är.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079