23948sdkhjf

Påskpremiär i Kolmården

I år kommer Kolmården att öppna för sommarsäsongen redan till påsk och står nu väl redo för att ta emot 500 000 gäster. Ett givet resmål för bussturiter.
Förutom alla djurupp­levelser kommer Kolmården att bjuda på flera evenemang och aktiviteter. Under sommaren kommer artister som Sean Banan, Mojje, Ace och Panetoz att uppträda på Kolmården. Det blir även speciella evenemang som Piratfest, Barnens Nationaldag, Glassens dag och Bamses födelsedagskalas.

– Äntligen är det dags att slå upp portarna för en ny sommarsäsong på Kolmården! Ett redan från början mycket fylligt dagsprogram kommer att förstärkas med många evenemang och aktiviteter.Detta hoppas vi kom­mer att locka till fler och längre besök i vår härliga park, säger Mattias Zingmark , marknadschef på Kolmårdens Djurpark.

I år kommer Kolmårdens besökare att kunna se fler lärorika djurvisningar än tidigare år. Djurvisningar hålls vid t ex björn, apa, järv, tiger, elefant och surikat. För besökare som vill komma ännu närmare och lära ännu mer, är djurvisningarna ett bra tillfälle.

– Förra året hade vi lärorika djurvisningar, något som våra besökare uppskattade väldigt mycket. Därför kommer vi självklart att fortsätta med dem även i år. Det är en av våra uppgifter som djurpark, att föra ut kunskap om djur till stora som små - och det gör vi med glädje, säger Mattias Zingmark.

Under premiärhelgen 18- 21 april har Kolmården öppet kl 10.00 – 17.00. Alla evenemang och aktiviteter (som varierar från dag till dag) ingår i entrépriset.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125