23948sdkhjf

Gotlandsbåten familjesatsar

Rederiet Gotlandsbåten som ska börja trafikera linjen Västervik-Visby, presenterar konceptet VIP JR! Nu kan barnfamiljer boka plats på färjans enda VIP-utrymme.
Längst fram i fören, med havet som fond, blir det en familjevänlig salong med extra bus och aktiviteter. Självklart kommer ankan Lasse att komma på besök varje tur, lekhörna och framför allt andra familjer runt omkring!

– Vi tittar självklart på alla sätt vi kan skapa mervärden för våra passagerare ombord på båten. Vi hoppas och tror att detta skall göra resan roligare för alla. Det blir ett naturligt ställe att göra extra evenemang för barnen ombord, utan att andra störs och vi har allt från sång, musik, dans, teater, pyssel till tävlingar och andra upplevelser på eventlistan för i somma, säger marknadschefen Julia Bendelin . Hon fortsätter:

– Vi tror även att många familjer uppskattar möjligheten att, för ett rimligt pris, veta att de har reserverade platser ombord, där de får sitta tillsammans, utan att behöva stressa för att hitta lediga platser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064