Burgare på böljan blå
Ännu ett kryssningsrederi hakar på hamburgertrenden – Holland America Line börjar servera gourmethamburgare ombord på alla sina 15 fartyg.
Dive-In at the Terrace Grill kommer att vara belägen vid utomhuspoolen The Lido, och får även ny dekor och design.
Smakprov av rederiets hamburgarmeny:
Dive-In at the Terrace Grill serverar 5 nya gourmethamburgare, där samtliga hamburgare grillas vid beställning för ett så saftigt kött som möjligt. Alla hamburgare innehåller Hollands America Lines hemliga ”Dive-In” sås, sallad, tomat och serveras i krispig brioche bröd.
The Gainer: klassisk hamburgare som toppas med krispiga lökringarThe Cannonball: serveras med goudaost, applewood rökt bacon och karamelliserad lökThe High-Dive: för ostfantasten, serveras med rikligt och mäktig cheddarostBack Flip: kycklingburgare som serveras med guacamole och hemmagjord hamburgerdressingThe Freestyle: en vegetarisk burgare med grillad portabello svamp, toppad med smält gouda och cheddarost, avokado och Dive-In sås.
Ingen hamburgare skulle vara komplett utan krispiga pommes frites, och på Dive-In at the Terrace Grill kan gästerna beställa dem på tre olika sätt, traditionellt, toppad med Dive-In sås, eller i härlig ostsås.
Förutom hamburgare kommer Dive-In at the Terrace Grill även att servera varm korv från den populära och välkända kedjan ”Nathans Famous”. En kedja som grundades 1916 på Coney Island i New York. Nathans varmkorv anses av många vara lika mycket av en New York- institution, som Brooklyn Dodgers.
Först ut med den nya restaurangen blir fartygen ms Eurodam, ms Amsterdam och ms Maasdam. Resterande fartyg uppdateras under sommaren 2014.