23948sdkhjf

Sinclair till Scandic Opalen

Karin Sinclair är ny hotelldirektör på Scandic Opalen i Göteborg. Hon kommer närmast från en tjänst som Area Revenue Manager för Scandics 12 hotell i västra Sverige.
För fyra år sedan bytte Stockholmstjejen Scandic Anglais mot Scandic Europa och Göteborg. Västkusten passar bevisligen Karin bra, för nu fortsätter hon med nya utmaningar i samma stad.

– Scandic har verkligen gett mig chansen att utvecklas och det är ett underbart företag att arbeta för då de ser potential i alla och satsar på oss anställda med utbildningar via Scandic Business School och att man får möjligheten att testa vingarna, säger Karin Sinclair .

Hon påbörjade sin hotellkarriär redan år 2000. Efter att ha haft praktiskt taget alla positioner som går att ha är hon nu, trots sin ringa ålder, så högt upp det går att komma på ett hotell. Kanske är det därför som 4potentials i februari rankade henne som nummer 42 bland 100 Rising Potentials i Sverige.*

Karin Sinclair trivs utmärkt på nya jobbet och ser stor potential i hotellet, som med sitt fina läge mitt på evenemangsstråket i Göteborg, fungerar som en mötesplats i anslutning till många evenemang. Ett tydligt huvudfokus i Karins plan för hotellet är att fortsatt utveckla servicenivån ytterligare.

– Det fullkomligt bubblar av aktivitet i lobbyn, i baren, i restaurangen och på konferensavdelningen nästan dygnet runt och här hittar man det bästa ljudet jag vet – människor som trivs och är glada! Det är så häftigt att få träffa så många människor varje dag och underbart att se medarbetare göra sitt yttersta för att våra gäster ska trivas och känna sig genuint välkomna. Detta gäller såväl den lokala göteborgaren och hennes lilla middagssällskap som tillresta gäster eller mingelsällskap på 700 personer, säger Karin Sinclair.

*4potentials är ett nätverk som försöker matcha ihop talanger med företag och varumärken. Fyra gånger per år utser de 100 personer i landet inom näringslivet eller universitetsvärlden som de anser vara de mest intressanta talangerna med störst potential.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063