23948sdkhjf

Nu kommer sommarkorten

Sommarkorten för kollektivtrafik börjar säljas redan nu inom flera län. För fjärde året i följd erbjuder exempelvis Hallandstrafiken nu sitt  Sommarkort.
Sommarkortet gäller för obegränsat resande på alla bussar i Halland (även Västtrafiks bussar i Kungsbacka kommun), Västtågen (Varberg - Horred), Krösatågen (Halmstad - Landeryd) samt på Öresundstågen (Laholm - Kungsbacka) mellan den 15 juni och 15 augusti.

Priset för hela perioden är 695 kronor. För den som under perioden 15 juni till 15 augusti pendlar mellan exempelvis Falkenberg och Halmstad blir det en prissänkning på mer än halva priset. Nytt från föregående år är också att fem personer varav max två vuxna reser tillsammans med två Sommarkort – alltså, tre medföljande ungdomar upp till 19 år kan åka helt gratis.

Sommarkortet är ett mycket attraktivt erbjudande till alla våra kunder under sommaren. Oavsett om du arbetspendlar eller är turist så ger Sommarkortet dig stora möjligheter att resa i Halland till ett mycket förmånligt pris. Vår förhoppning är så klart att fler ser fördelarna med kollektivtrafiken och fortsätter att resa med oss efter giltighetens utgång, säger Bruno Andersson vd på Hallandstrafiken.

Genom ett samarbetsavtal knyter vi samman Halland med Skåne (genom Skånetrafiken), vilket innebär att med Hallandstrafikens respektive Skånetrafikens Sommarkort reser man för 1 290 kronor i Halland och Skåne.

Från och med 19 maj finns Sommarkortet till försäljning i Hallandstrafikens kundservicebutiker i Varberg, Falkenberg och Halmstad, återförsäljare och via vår hemsida på Hallandstrafikens e-butik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11