23948sdkhjf

Full rulle i Järvsö

Den svenska downhillsäsongen har kommit igång på allvar – Järvsö Bergscykel Park körde igång under Kristi Himmelfärdshelgen och bjöd åkare från hela Norden på spännande nyheter.
En helt ny blå led med namn Manolito och en uppdaterad variant av den svarta leden Kristin är två av årets stora nyheter. Den blå leden, som passar både nybörjare till mer avancerade åkare, fick ett mycket varm mottagande.

– Det är alltid spännande att höra vad gästerna säger när vi öppnat något nytt och både Manolito och Kristin har fått mycket goda recensioner, säger Lars Lööv vd och initiativtagare till Järvsö Bergscykel Park.

Totalt var det 1425 cyklister på plats under fyra dagar – och tillsammans gjorde de över 13.000 åk. De fyra första dagarna under säsongen 2014 hade alla fler
besökare än den bästa dagen någonsin tidigare sedan starten 2010.

– Vi är väldigt tacksamma, det känns verkligen roligt att se så många cyklister som uppskattar våra leder och att de kommer tillbaka år för år samtidigt som det kommer nya, säger Lars Lööv.

Järvsö Bergscykel Park har i sin verksamhet tagit ett helhetsgrepp om downhillcyklingen i Järvsö – uthyrning, cykelservice, cykelcoacher, liftkort, restaurang och så det självklara, hela berget alla leder som prepareras dagligen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078