23948sdkhjf

Buss för Linda Pira och Stor

Inför årets festivalsommar inleder Swebus ett samarbete med artisterna Linda Pira och Stor – en specialdesignad festivalbuss är resultatet.
Tillsammans har bussbolaget och artisterna designat #lindapirastorbussen, som kör till Bråvallafestivalen där fansen ombord får chansen att träffa sina idoler. Dessutom kommer flera artistkollegor, som Dani M och The Salazar Brothers, göra Linda Pira och Stor sällskap på bussen till Öland Roots.

– Vi var väldigt nöjda med förra årets festivabuss, #rebeccafionabussen, och klurade länge på vilka artister vi skulle kunna samarbeta med i år, säger Christel Grip , presschef på Swebus.

Resultatet: de sprakande och högaktuella artisterna Linda Pira och Stor.

– Linda Pira och Stor är inte bara högaktuella med sin musik, de har även helt rätt attityd för målgruppen vi vänder oss till, säger Christel Grip.

#lindapirastorbussen kommer ta med sig 40 fans som vunnit plats genom tävlingar i sociala medier, från Stockholm till Bråvallafestivalen, den 26 juni. På bussen kommer det att skapas en förfest-känsla med DJ, goodiebags och olika överraskningar. En av dem avslöjar Swebus redan nu: vinnarna får träffa Linda Pira och Stor under resan.

– Vi tycker det är asfett att få bjuda våra fans på en skön uppladdning inför Bråvallafestivalen, det är så man kommer i rätt stämning, säger Linda Pira .

– Vi har en intensiv sommar med många spelningar, men trots pressat schema kommer alltid fansen i första hand. Det blir grymt att träffa dem på vår alldeles egna buss, säger rapparen Stor .

Även till Öland Roots 10-12 juli kommer en specialresa arrangeras med #lindapirastorbussen. Då kommer flera artistkollegor till Linda Pira och Stor från skivbolaget Redline Recordings att hänga med på bussen, bland annat Dani M och The Salazar Brothers.

Övriga sommaren kommer #lindapirastorbussen att köra festivalbesökare till alla de 15 festivaler som Swebus erbjuder resor till.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063