23948sdkhjf

Turistnäringen möts i Båstad

Nu är det bara dagar kvar till Entreprenörsveckan i Båstad – först ut är Turistnäringens Dag 23 juni, där deltar många av branschens nyckelpersoner. Missa inte det!
Svensk turistnäring är en av landets snabbast växande branscher. Men konkurrensen om turister är tuff, och om den svenska besöksnäringens positiva utveckling inte ska brytas gäller det att satsa mer på marknadsföring. Det är därför angeläget att anslagen till marknadsföring av Sverige som besöksdestination harmoniseras runt genomsnittet för de nordiska länderna.

Detta är något som Turistnäringens Dag - ett heldagsseminarie under Entreprenörsveckan i Båstad tar fasta på. RESFORUM och förlaget som ger ut tidningen – Mentor Communications – är arrangör av detta seminarium. Programpunkter under seminariet är bland andra Hur ska Sverige lyfta besöksnäringen till nya nivåer”, Shoppingturism – ett lönsamt fenomen med mera samt en paneldebatt om momsen och arbetsgivaravgiften, känd som kampanjen mot dubbelstöten som driva av Visita som också medverkar under Turistnäringens Dag. Klicka HÄR för mer information!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078