23948sdkhjf

Wegener till MTR

Erika Wegener är ny pressekreterare på MTR, företaget som driver Stockholms tunnelbana och snart börjar köra snabbtåg mellan Stockholm och Göteborg.
Erika Wegener kommer närmast från en motsvarande roll på vård- och omsorgsföretaget Carema, idag känt under namnen Vardaga och Nytida.

– Företag vars kärnuppgift fyller en viktig samhällsfunktion är något som triggar mig. Varje dag genomförs en bra bit över en miljon resor med tunnelbanan i Stockholm. Det är en viktig pulsåder i huvudstaden och jag är fantastiskt glad över att få vara en del i det, säger Erika Wegener .

Före tiden på Carema arbetade Erika Wegener som PR-konsult på byrån Text 100. Hon tillträdde sin nya tjänst på MTR den 11 augusti.

– Såväl tunnelbanan som vår nya snabbtågverksamhet inom MTR Express är verksamheter som aldrig sover. Det finns också stort medialt intresse och då gäller det att ha en pressekreterare som kan hantera alltifrån frågor om trafikstörningar i tunnelbanan till hur MTR Express ska kunna konkurrera med SJ. Vi är övertygade om att Erika kommer att hantera detta med största professionalitet, säger Åsa Elm , kommunikationschef MTR.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064