23948sdkhjf

Bussträff i Spånga

Lördag 30 augusti genomfördes Bussdagen i Spånga för första gången. Bakom arrangemanget står Bussexperten i Spånga där det bjöds på både provkörning och underhållning.
Bussdagen hos verkstadsföretaget Bussexpertens anläggning i Spånga blev en riktigt trevlig tillställning för hela familjen. En rad leverantörer presenterade sig i verkstadshallarna och ute på gården stor ett par nya Setra-bussar redo för provköring.

De litet mindre besökarna kunde köra små elbussar, de mera försigkomna prova på radiostyrda bilar och de nostaliska kunde gotta sig åt två fina bussar som kört stadstrafik i Stockholm på 1940- respektive 1950-talet.

Helt magisk var Micke Askernäs som kunde läsa besökarnas tankar, böja en tesked utan att röra den och ta sig ur en tvångströja på ett sätt som fick alla att häpna. I övrigt underhöll coverbandet X-tension med rock och westernmusik som verkade falla alla i smaken.

Fina priser lottades ut och så här säger Bussexpertens vd Erik Hult :
– Det här är början på en tradition, Bussdagens kommer hädanefter att genomföras årligen den sista lördagen i augusti. Jag är mycket nöjd med dagen som blev precis så trevlig som jag hade hoppats.

Hur många besökte Bussdagen?
– 140 vuxna och 20-talet barn, besökarna började komma vid 10:00 och den sista kunderna dök upp vid 18:00, som tur var hade vi mycket kött kvar från den helgrillade grisen, de hade haft körningar under dagen och valde att äta middag hos oss, vi hade gäster kvar någon timme efter avslut, säger Erik Hult.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.143