23948sdkhjf

Viktkoll för bordershoppare

Rederiet Stena Line och företaget CP+B lanserar bordershop ombord med Packningskollen – med den framgår hur mycket billig alkohol ett fordon får lastas med.
– Med våra låga priser är det lätt att handla mycket ombord. Därför har vi tillsammans med CP+B tagit fram den här kampanjen som fokuserar på hur du lastar så mycket som möjligt utan att lasta för tungt eller bryta mot några regler för införsel, säger Birgitta Wallström , Marknads- och Försäljningschef på Stena Line.

Packningskollen bygger på uppgifter från Transportstyrelsens API och genom att fylla i sitt registreringsnummer får man reda på hur mycket bordershopvaror man får lasta in i just sin bil. Utöver Packningskollen innehåller kampanjen reklamfilmer, event och utomhus.

För bussturisten uppstår inte samma problem, eftersom bussreseföretagen ofta satt en maxvikt per person för vad som får tas med hem i bussens lasturymme. Dessa maxvikter brukar vara tillräckliga för flertalet resenärers behov av alkoholhaltiga drycker.

– Vi vill öka kännedomen om att du inte längre behöver åka ner till tyska gränsen för att handla mycket och billigt. Nu räcker det att köra ombord på någon av Stena Lines båtar och börja lasta, säger Markus Lindsjö , Art Director på CP+B.

Konceptet med bordershop ombord har provats på vissa linjer under en testperiod. Tack vare försäljningssuccén under våren blir det nu ett permanent erbjudande hos Stena Line.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078