23948sdkhjf

Enklare Estland i höst

Fler nya möjligheter för snabbare resor till och från Estland har öppnats sedan två bolag startat varsina flygrutter till Sverige.
Både Estonian Air och Avies startar varsin ny flygrutt mellan Bromma respektive Arlanda till Tallinn. Och Tallink har nyligen ändrat sitt prissystem på båtbiljetter vilket gör det enklare att hitta billiga biljetter på de mindre populära avgångarna.

Estonian Air öppnar en ny flyglinje mellan Bromma och Tallinn. Tidigare har de haft avgångar från Arlanda men från och med den 29 september kommer det även finnas två avgångar per dag på vardagar från Bromma. Det betyder ytterligare 10 avgångar per vecka.

Även flygbolaget Avies börjar flyga från Stockholm Arlanda till Tallinn den 15 augusti. Till att börja med sker avgångar på tisdagar, fredagar och söndagar. Avies flyger även Pajala – Tallinn varannan fredag, ojämna veckor och Arlanda – Tallinn varje fredag.

Tallink har nyligen ändrat sitt prissystem på båtbiljetter från fasta priser till priser som styrs av tillgång och efterfrågan, vilket gör det enklare att hitta billiga biljetter på mindre populära avgångar. De har även bytt ut båten Baltic Queen till Romantica.

Det här innebär nya möjligheter för bussresearrangörer som jagar kombiresor flyg-buss-båt för kunder med olika behov.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063