23948sdkhjf

Rea på Off-Broadway

29 september till 12 oktober pågår Off-Broadway Week i New York City. Där erbjuds föreställningar till mycket fördelaktiga priser, upp till 50 procents rabatt.
Under de två veckorna sätts 50 Off-Broadway-föreställningar upp och vid dessa teater- och musikalföreställningar gäller erbjudandet gå två betala för en. Biljettförsäljningen startar 15 september via turistorganisationen NYC & Companys hemsida. En riktig krydda att locka med för researrangörer som har New York på programmet.

Många av besökarna till New York City reser till staden med anledning av det innehållsrika kulturlivet, med ett stort utbud av teaterpjäser och musikaler. Nu presenterar turistorganisationen NYC & Company Off-Broadway Week, som ger de kulturintresserade besökarna ännu en anledning till att besöka staden. Höstens Off-Broadway Week äger rum mellan den 29 september och 12 oktober.

Under Off-Broadway Week spelas 50 olika teater- och musikalföreställningar upp och vid dessa föreställningar gäller specialerbjudandet gå två betala för en. Trycket på biljetterna brukar vara högt, så det gäller att vara ute i god tid när biljetterna släpps den 15 september. Biljettförsäljningen sker via turistorganisationen NYC & Companys hemsida.

– Off-Broadway Week ger invånare och stadens besökare en chans att uppleva Off-Broadway-föreställningar och det breda utbudet av teatergenrer, från komedi och drama till musikaler och familjevänliga pjäser. Allt till ett fantastisk erbjudande. Vi är glada över att återigen samarbeta med Off-Broadway League och få presentera Off-Broadway Week. De här veckorna har alla chans att ta del av de bästa föreställningarna som teaterns huvudstad har att erbjuda, säger Fred Dixon , President och CEO för NYC & Company.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079