23948sdkhjf

Malmros till Birka Cruises

Efter lång och gedigen erfarenhet från chartern och Fritidsresor lockas Marie Malmros av rederibranschen och Birka Cruises. Hon kliver in och förstärker marknadsteamet som Kommunikatör.
Under 30 år i resebranschen och 20 år på Fritidsresor har Marie Malmros arbetat med PR, kriskommunikation, internkommunikation och sociala medier.

– Jag älskar charter men det ska bli jätteroligt att testa något nytt inom resebranschen. Speciellt hos progressiva Birka Cruises där det just nu händer en massa saker som behöver nå ut på marknaden och till gästerna. Den resan och utvecklingen vill jag bidra till, säger Marie Malmros .

– Vi kommer fortsätta att arbeta hårt med vårt utvecklingsarbete inom flera produkt- och kommunikationsområden. Vår fokus kommer att ligga på konceptuella satsningar som har många likheter med den utveckling charterbolagen genomgått de senaste åren. Därför är vi mycket glada över att kunna stärka vårt team med Maries erfarenheter och kompetens, säger Marcus Hammarström , Marknadschef på Birka Cruises.

Marie Malmros tillträder sin roll som Kommunikatör på Birka Cruises i mitten av september.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126