23948sdkhjf

Sohlberg kör innebandy-VM

Sohlberg Buss blir officiell transportpartner till VM i innebandy i Sverige och Göteborg 2014. Därmed har bussbolaget fått ännu ett stor idrottsinriktat transportuppdag.
16 internationella lag och övriga inblandade i evenemanget ska transporteras till och från arenorna runt Göteborg med Sohlberg Buss som visat stark tillväxt i Västsverige med sin inrikning mot stora idrottsevenemang som kräver komplexa logistiklösningar.

– För oss klappar hjärtat för idrott speciellt starkt. Vi ser vikten av när människor mår bra och vill gärna vara med och bidra till en större ökning av det. Det är både oerhört roligt och betydelsefullt att vara partner till VM. Att vi dessutom kan hjälpa de tävlande att komma i tid och vara utvilade till arenorna så att de kan fokusera på sina prestationer är bonus, säger Hans-Erik Sohlberg , vd Sohlberg Buss AB.

Även åskådare till mästerskapet kommer att få åka lugnt och tryggt. Speciella VM– bussar kommer finnas att tillgängliga för bokning av transport, ett enkelt sätt för idrottsklubbar i regionen att transportera sina ungdomar till och från arrangemanget.

Utöver vikten av säkerhet och miljö är Sohlberg Buss en garantifaktor för att komma fram både tryggt och i tid, såväl till som från arenorna, vilket stärker den totala upplevelsen.
Innebandy är en av landets största inomhusidrotter med närmare en halv miljon utövare som regelbundet spelar i föreningar, genom korpen, på skolor och arbetsplatser. Skulle några av de från Västsverige välja vår VM-buss istället för att åka i enskilda bilar skulle vi gemensamt kunna spara mycket på miljön.

– Förutom att VM är ett härligt projekt som vi är stolta partners till, är det också spännande att kunna vara delaktig i att utveckla Göteborg och Västsverige som destination för den internationella arenan, säger Hans–Erik Sohlberg.

– Sohlberg Buss har ett stort engagemang inom idrotten, och att deras erfarenheter nu finns nära organisationen för VM i innebandy känns oerhört tryggt, säger Magnus Nilsson som är huvudansvarig för mästerskapet. Han fortsätter:

– Deras uppdrag handlar inte enbart om att transportera de deltagande nationerna till och från flygplatser och mellan hotell och matcher/träningar, utan även om att erbjuda fans och supportrar resalternativ för att kunna uppleva VM på plats i Göteborg. De bidrar även aktivt med marknadsföringen av evenemanget, bland annat genom att VM exponeras på ett antal av sina bussar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063