23948sdkhjf

Rese-Konsulterna får nya ägare

Göran Grell, Per Göransson och Fredrik Helgesson tar över 40-åriga Rese-Konsulterna. Säljare är Bertil Göransson som nu blir rådgivare i bolaget.
Rese-Konsulterna grundades 1976 i Göteborg av entreprenören Bertil Göransson som byggt upp företaget till en marknadsledande position i Sverige och Norge. Bertil Göransson har de senaste åren lett bolaget som styrelsens ordförande.

– Nu tar Göran Grell, Per Göransson och Fredrik Helgesson över stafettpinnen och förvärvar bolaget. Den nya ägartrojkan, med fortsatt representation från familjen Göransson, representerar stor branscherfarenhet och entreprenörskap vilket varit viktigt för att göra affären. Jag tycker att bolaget hamnar i mycket goda händer, säger Bertil Göransson , som även kommer att finnas kvar som senior advisor till de nya ägarna.

Göran Grell, som blir arbetande styrelseordförande i Rese-Konsulterna, har lång erfarenhet av resebranschen bland annat som vd för Resia, vd 2E Group och Koncernchef för Ticket Travel Group.

– Jag är både stolt och glad, att tillsammans med Per och Fredrik, ha fått förtroendet av Bertil, som jag har känt i snart 20 år, att ta Rese-Konsulterna vidare in i en spännande framtid. Jag har alltid beundrat bolagets passion för produktutveckling och fokus på kvalitet och kunskap. Rese-Konsulterna har, dokumenterat, branschens kanske bredaste kunskapsbas i medarbetar-led. Detta ska vi bygga vidare på, säger Göran Grell .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063