23948sdkhjf

Taxiapp för Norgetaxi

Cabonline, företaget bakom taxiapparna för TaxiKurir och Taxi 020, har nu också frått sin första affär i Norge – nu lanseras app för Norgetaxi.
Cabonline har också en egen app som är kopplad till Cabonlines system för affärsresor. De tre apparna är idag ledande bland taxiapparna på den svenska marknaden och var bland annat först med att erbjuda fastpris via app, betalsätt som faktura och resekonto samt möjlighet att följa sin bil på karta i mobilen. Det går att boka taxi till fast pris på hela 70 svenska orter och täcker samtliga flygplatser. Nu lanseras Cabonline i Norges fem största städer.

Cabonline har tagit fram en app för Norgestaxi. Helt nytt är att man från Norge kan boka sin svenska taxiresa. Appen finns idag ute på Appstore (iPhone) och Google Play (Android).

– Det känns spännande att äntligen få ta del av Cabonlines teknik. Det finns ingen annan liknande teknik på marknaden och det ska bli mycket roligt att erbjuda våra resenärer en effektiv lösning i sitt taxiresande, säger Lars Dolva , vd Norgestaxi.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126