23948sdkhjf

Arlock till Scandorama

Johan Arlock blir ny vd för Scandorama och Ölvemarks Holiday. Han kommer närmast från Solresor, där han varit marknadsdirektör sedan 2004.
Johan Arlock tillträder som vd vid årsskiftet och är förtrogen med bolaget han ska leda. Han arbetade tidigt i sitt yrkesliv som guide för både Ölvemarks Holiday och Scandorama.

Scandorama AB och Ölvemarks Holiday AB har sedan år 2009 varit sammanslagna och är sedan augusti 2012 helägda av Bergkvarabuss AB. Som de 2 största bussresearrangörerna i Sverige erbjuder de sina resenärer över 140 olika resor, alltid med guide. Per-Ola Svensson har ett långt förflutet inom företaget och innehar sedan mars 2013 vd-posten.

– Efter sammanlagt 25 år inom bolaget så har jag nu beslutat att det är tid för mig att gå vidare i karriären. Det har varit fantastiska år och det är inte ett lätt beslut att lämna efter så lång tid. Jag har haft förmånen att genom åren arbeta med otroligt duktiga kollegor, säger Per-Ola Svensson .

– Per-Ola har varit av stor betydelse för båda bolagen under en lång tid. Vi tackar honom för hans insats och önskar honom lycka till i framtiden, Jag ser med stor tillförsikt fram emot Johans tillträde som vd och tror att båda varumärkena kommer att gynnas av hans goda kompetenser inom resebranschen, säger Göran Mellström vd för Bergkvarabuss.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094