23948sdkhjf

Göteborgs nya nöjesarena

Efter ett års renovering och ombyggnation öppnar nu ett förvandlat Scandic Europa. Med ny nöjesarena blir hotellet i sig ett resmål för bussturisterna.
Hela entréplanet har renoverats vilket innefattar reception, lobby, restaurang och allmänna ytor. Restaurangen HAK förväntas bli Göteborgs nya nöjesarena med plats för över 400 personer och ett chambré separe. Unikt för hotellet och Göteborg är att man även startar upp en livescen och ett galleri för fotokonst i HAK.

Scandic fortsätter sin satsning på Göteborg och för att stärka sin position ytterligare öppnar man nu det andra hotellet i staden som har fått en omfattande renovering. Den 23 maj var det premiär för Scandic Rubinen på Avenyn – nu är det Scandic Europas tur att visa upp ett helt nytt koncept på ett av Göteborgs allra bästa lägen – mittemot Centralstationen.

– Efter flera års planering och utvärdering är vi nu framme vid den efterlängtade premiären av nya Scandic Europa. Satsningen har gjorts grundligt och vi har inte lämnat något åt slumpen. Inga kompromisser vare sig när det gäller råvarorna i restaurangen eller de upplevelser som kommer att skapas för livescenen och fotogalleriet, säger Håkan Wegstedt , hotelldirektör på Scandic Europa.

Maten på HAK är genuint tillagad med fokus på råvarorna. Namnkunnige köksmästaren Ola Andersson med team utlovar matupplevelser från tidig morgon till sen kväll. I baren hittar man signaturdrinken Moonshine Punch, som är precis som namnet säger – en bål för ca 4 personer som serveras i en skål. Bålen innehåller bland annat egenkryddad Bourbon, färskpressade juicer och svart te.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078