23948sdkhjf

Taxi 020 in i Norge

Taxi 020:s app är nu bokningsbar även i Norge. Sedan 15 oktober går det att boka taxi på 70 orter i Sverige och fem orter i Norge via app- och webbokning.
– Efterfrågan från många av våra kunder har varit stor, och det känns mycket bra att återigen kunna ligga i framkant och erbjuda denna möjlighet. Det går också att använda appen om man vill boka en resa till Sverige från Kastrup, säger Frederick Scholander , marknadschef på Taxi 020.

Nu erbjuder Taxi 020 möjligheten att boka taxi till fast pris i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim och Buske. Också mot betalsätt som faktura.

– Taxi är en företeelse som funnits i 1000-tals år. Därför är det naturligtvis en stor utmaning att kunna utveckla en så mogen tjänst. De nya möjligheterna med appen gör detta extra spännande, i synnerhet som vi vet att efterfrågan är stor! Enkelt att boka, alltid fast pris och en minimal administration runt resorna, säger Frederick Scholander.

På fakturan redovisas samtlig reseinformation på individnivå. Man får uppgift om exakta datum, tid, adresser, priser och vem som har åkt. Den attesterande får kontroll och översikt över företagets resande och inga kvitton behövs sorteras eller administreras.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063