23948sdkhjf

Kollektivtrafikbolag kan få kvalitetspris

Tunnelbaneopreatören MTR i Stockholm och bussbolaget Nettbuss är nominerade till utmärkelsen Svensk Kavalitet tillsammans Byleskolan i Täby.
Utmärkelsen Svensk Kvalitet är Sveriges mest prestigefyllda utmärkelse för framgångsrikt kvalitetsarbete inom företag och organisationer. Den fokuserar på att finna goda förebilder både privat och offentlig sektor.

Beslutet av nomineringarna grundas på utvärderingen av de skriftliga underlag som de tre organisationerna lämnat in. Nu återstår platsbesök hos respektive organisation för att Domarkommittén skall kunna presentera den slutliga utvärderingen.

Domarkommittén för Utmärkelsen Svensk Kvalitet kommer att offentliggöra namn på mottagare av Utmärkelsen 2014 den 4 december i år. Utmärkelsen 2014 delas sedan ut av H.M. Konung Carl XVI Gustaf vid särskild ceremoni i början på år 2015.

FAKTA/Utmärkelsen Svensk Kvalitet
Priset tilldelas organisationer som påvisat resultat av sitt framgångsrika kvalitetsarbete. Bakom utmärkelsen står SIQ - Institutet för Kvalitetsutveckling som delat ut utmärkelsen sedan 1992.
Utmärkelsen har till syfte att stödja utvecklingen av det systematiska förbättringsarbetet på organisationsnivå och lyfta fram goda förebilder till inspiration för andra, både inom privat och offentlig sektor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078