23948sdkhjf

Höstlov till sjöss

Inför det stundande höstlovet redovisar Stena Line en rejäl bokningsökning jämfört med samma period ifjol – många tycks vill fira höstlov på böljan blå.
Totalt sett har bokningsläget för linjen Karlskrona-Gdynia ökat med hela 16 procent. Till höstlovet under vecka 44 räknar Stena Line nu med ett nytt bokningsrekord. Tre städer som mer eller mindre har växt ihop, Gdynia, Sopot och Gdansk, erbjuder äventyr för hela familjen även när sommaren tagit slut. Något som tycks falla svenskarna i smaken. Linjen Karlskrona-Gdynia går nämligen bättre än på mycket länge och ökningen med 16 procent är en siffra som rederiet tror kommer att stiga varje dag fram till höstlovet.

– Det är roligt att så pass många fått upp ögonen för allt vad de polska kuststäderna har att erbjuda. Att vi nu har ett sådant positivt bokningsläge inför svenskarnas höstlov visar verkligen att de är resmål som lockar hela familjen, säger Birgitta Wallström , Marknads- och försäljningschef, på Stena Line.

Det är dock inte bara linjen Karlskrona-Gdynia som lockar svenskarna att resa under höstlovet. Även totalt sett ser Stena Line en ökning jämfört med i fjol och bara på linjen Varberg-Grenå har bokningsläget ökat med 59 procent. En av de bidragande orsakerna till det ökade intresset för att resa med Stena Line kan härledas till rederiets satsning på sänkta priser ombord.

– Sedan vi lanserade flytande Bordershop permanent på samtliga av våra linjer från Sverige så har vi sett en generell ökning även under de perioder som tidigare varit relativt lugna. Kombinationen att resa med familjen och samtidigt handla på sig inför kommande storhelger tror jag är något som många har anammat, säger Birgitta Wallström.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.048