23948sdkhjf

Välkommen till Resetorget

28-30 oktober genomförs Persontrafik 2014 på Stockholmsmässan i Älvsjö – mitt i mässan finns Resetorget där researrangörerna och deras vänner möts och skapar affärer.
Persontrafik är branschens största mässa i Sverige som genomförs vart annat år. Förra gången stod Svenska Mässan värd i Göteborg, i år är det Stockholms tur att husera mässan som i år är större än någonsin. Och liksom 2010 och 2012 finns återigen arenan Resetorget för alla som arbetar med turism och resor. Här kan bussresearrangörerna möta hela persontrafikbranschen för spännande möten och framtida affärer.

– Den här mässan i mässan är en unik mötesplats med betoning på resor och turism, säger Pär Nordgren , mediachef på RES- och TRAFIKFORUM. Utställarna får en mycket fantastisk och prisvärd möjlighet att träffa hela persontrafikbranschens olika företrädare.

Resetorget har alltså funnits med i tidigare Persontrafik-mässor och då varit ett mycket uppskattat inslag i den stora mässan. Arenan har skapats genom ett samarbete mellan Persontrafikmässan och branschtidningarna RESFORUM och TRAFIKFORUM vars redaktioner också finns på mässan alla dagar den pågår.

– Vid sidan av de traditionella resemässorna som TUR på Svenska Mässan är detta ett mycket bra tillfälle att få visa upp sig för de som ställer ut på Resetorget och många av de övriga utställarna och deras besökare letar sig gärna till den mysiga resemässan i mässan, säger Pär Nordgren.

Läs mer i RESFORUM nr 8 som kommer ut lagom till Persontrafik!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093