23948sdkhjf

Ekman tillbaka i bussen

Johan Ekman lyfter bussresan till nya höjder med bolaget EkmanResors nya specialbyggda exklusiva turistbuss 1st Bussness Class, där det bland annat finns ett fullvärdigt kök med möjlighet till vinprovning.
Johan Ekman köpte tillbaka företaget EkmanResor för två år sedan men har som bekant tillbringat större delen av sitt liv i bussbranschen med många olika företag. Det som nu hänt är att EkmanResor fått en riktig lyxbuss, nya uniformer och en helt ny profil som heter duga.

Bussen från VDL är specialutrustad åt företaget och har tagit närmare ett år att bygga. Där finns fullstor toalett, bekväma stolar i fullängd och en bra konferensanläggning, med mera.

– Under mina 25 år som entreprenör har jag strävat efter att ge mina resenärer en positiv reseupplevelse från början till slut. Den specialbyggda turistbussen 1st Bussness Class är unik i sitt slag och erbjuder resenärer ett nytt sätt att resa på, med maximal bekvämlighet i kombination med underhållning och kulinariska upplevelser, säger Johan Ekman , grundare och vd EkmanResor.

– EkmanResors kunskap och erfarenhet är branschunik och vi vänder oss till resenärer med höga krav på kvalitet och service oavsett om du reser som singel, par, familj, förening eller företag. 1st Bussness Class är vårt sätt att möta resenärernas önskemål om en bussresa som är en upplevelse snarare än en transport, säger Per Lundahl , marknadsdirektör på EkmanResor.

Premiärturen med EkmanResors 1st Bussness Class avgick till Costa Brava 24 oktober, tätt följt av det klassiska Mårten Gås-firandet på Röstånga Gästgiveri och en jubileumsresa till Berlin – 25 år efter murens fall. EkmanResor har också återupptagit sina alpinresor med skidåkning i Andorra och till Mittersill. Eftersom bussen kör till Costa Brava, Spanien, kan Johan Ekman för första gången någonsin inte vara med på mässan Persontrafik.

Mer om EkmanResor presenteras i kommande nummer av trafikforum!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079