23948sdkhjf

HTL hotels till Norge

HTL hotels introducerade ett helt nytt hotellkoncept i Stockholm i våras. Nu expanderar HTL hotels med två nya hotell i Oslo.
Konceptet innebär enligt hotellkedjans egen beskrivning att de erbjuder det bästa cityläget, hög kvalitet och ett attraktivt pris erbjuds i kombination med en digital reseupplevelse för den moderna och kräsne resenären.

HTL hotels tar över Rica Travel och Rica G20 i Oslo och bygger om dem enligt HTL hotels nya koncept. Hotellen öppnar i början av 2015. Detta blir fortsättningen på en expansion där målet är minst 20 hotell i Norden inom fem år.

– Med två nya hotell som passar vårt koncept och med toppläge intill mitten av Karl Johans gata, ges vi en fantastisk möjlighet att etablera HTL snabbt i Norge.Vi gör något nytt i hotellbranschen som attraherar moderna resenärer till Oslo, säger Joachim Högefjord , vd för HTL hotels.

Idén bygger på yteffektiva hotell där alla gimmicks har tagits bort för att istället höja kvaliteten på det som hotellgästen faktiskt värderar. Med mobilen som rumsnyckel, enkel incheckning och bokning dygnet runt erbjuder HTL hotels gästen en förenklad digital och individuell reseupplevelse. Gästen kan själv välja om man vill checka in på väg till hotellet och få sin nyckel direkt i mobilen eller genom att på några sekunder checka in via en surfplatta på hotellet. HTL hotels nyckelapp inkluderar även hotellinformation och en cityguide.

Fotnot. HTL hotels är ett självständigt hotellbolag och ett eget varumärke. HTL hotels ingår i Scandic-koncernen som ägs av EQT (84%) och Accent (16%).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.377