23948sdkhjf

Charley´s Tant på Gunneb

Sommarteatern på Gunnebo slott har blivit en tradition – 2015 blir det en riktig klassiker med skådespelarna Jan Malmsjö och Claes Malmberg.
Sommaren 2015 spelas Charley’s Tant! på Gunnebo. Claes Malmberg ikläder sig denna alla komikers paradroll i en sommarlätt ny version fylld av skratt, sång, musik och dans. Tillsammans med veteranen Jan Malmsjö står han i spetsen för en stor ensemble som önskar dig välkommen till sommarens skrattfest på Gunnebo!

– Att få spela Charley’s Tant på Gunnebo tillsammans med Claes ska bli fantastiskt roligt och det är ju ett av mina sista framträdanden – jag sa ja för jag har inget annat för mig. När sedan Aldgård ringde och frågade om jag ville vara med i nästa års uppsättning, kunde jag inte motstå, säger Jan Malmsjö .

– Gunnebo Sommarteater har blivit etablerad och jag har varit med i några år nu. Det är roligt att vi har framfört en hel del olika typer av föreställningar, förra året spelade vi revy och i år framför vi en klassiker; Charley’s Tant. Med Aldgård som regissör och med Jan Malmsjö på scenen kommer det att bli riktigt roligt, säger Claes Malmberg .

Charley’s Tant har premiär den 1 juli och spelas fram till den 9 augusti onsdagar till lördagar kl. 19.00. På söndagar ges två uppsättningar kl. 14:00 och kl. 18:00.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063