23948sdkhjf

Långkryssningar i östersjön

Sommaren 2015 blir det fyradygnskryssning till Warnemünde på Tysklands Riviera med Birka Cruise, dessutom blir Ystad nytt strandhugg på Köpenhamnskryssningen.
Birka Cruises är ensamma om att arrangera riktiga kryssningar från Stockholm till olika resmål i Östersjön. På grund av det rekordhöga intresset för långkryssning arna sommaren 2014, utökas programmet med ytterligare en kryssning. Sommarens nyhet är en fyradygnskryssning till Tysklands Riviera och badorten Warnemünde. Uteserveringar, restauranger och den längsta sandstranden på den tyska Östersjökusten väntar i fiskebyn Warnemünde. Under kryssningen besöks också Visby och Bornholm.

– En kryssning för de som gillar spännande historia, arkitektur, shopping och vackra kustlandskap. Eller bara vill strosa omkring, fika och bada på de långgrunda sandstränderna, säger Marcus Hammarström , marknadschef på Birka Cruises. Han fortsätter:

– Allt fler har fått upp ögonen för att vi är ett riktigt kryssningsrederi som erbjuder långkryssningar. Tid är den nya valutan. Att under en weekend uppleva flera olika resmål samtidigt som du kopplar av är lyxigt.

På långkryssningarna tillbringas en dag i varje hamn, antingen på egen hand eller på guidade utflykter. Resorna är bokningsbara från mitten av december.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111