23948sdkhjf

Lindström lämnar NTF

Entreprenörföretagen, som ägs av Plåtslageriernas Riksförbund, PLR, har rekryterat Johan Lindström som ny vd. Han tillträder posten 1 februari 2015.
Johan Lindström har en lång och gedigen erfarenhet från olika branscher och arbetar i dag som generalsekreterare för NTF – i den egenskapen var han porträtterad i TRAFIKFORUM nr 8 så sent som i slutet av oktober. I sitt tidigare liv har Johan Lindström bland annat varit vd för branschorganisationerna Sveriges Åkeriföretag och Svenskt Aluminium, men han har också ett förflutet inom industri- och konsultverksamhet. I grunden finns en civilingenjörsexamen från KTH samt en MBA-utbildning från Uppsala Universitet.

– Efter en omfattande process med närmare 100 kvalificerade sökande har styrelsen i Johan funnit rätt person. Med sin erfarenhet och kompetens från förändringsarbete samt från att driva branschorganisation med medlemsnytta och kommunikation i fokus, så känns detta mycket bra, säger Jörgen Rasmusson , styrelseordförande i PLR:s förbundsstyrelse.

– Det skall bli spännande att leda och utveckla verksamheten tillsammans med medlemsföretag, styrelse och medarbetare. Förutom att utveckla medlemsnytta, öka medlemstillväxten och skapa effektiv kommunikation som ny vd finns en viktig uppgift i att säkra och utveckla ett långsiktigt och lönsamt företagande i våra branscher, säger Johan Lindström .

Johan Lindström tillträder sin tjänst den 1 februari 2015 och nuvarande vd Thomas Dahlberg fortsätter som senior rådgivare fram till förbundskongressen den 22 maj 2015, då han går i pension.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125