23948sdkhjf

Scandorama 35 år

1980 grundades resebyrån Scandorama. 35 år senare är konceptet fortfarande guidade resor, oavsett om resenären väljer att åker buss eller flyger till destinationen.
– Jubileet kommer att firas under hela året med erbjudanden och överraskningar samt särskilda jubileumsavgångar på klassiska och populära Scandoramaresor som varit med under väldigt lång tid, säger Sofie Bjerkefeldt , marknadschef.

I årets reseutbud finns 82 olika resor att inspireras av. En katalog kommer att finnas innan årets slut men redan idag finns alla resor med information, dagsprogram och detaljer på företagets webbsidor.

Att säkra en plats på någon av de mest populära resorna är mycket vanligt redan i december. Fram till den 29 januari 2015 kan man boka sin resa med förmånliga boka-tidigt-rabatter.

– Vi hade avgångar som blev fullbokade redan innan nyårsafton förra året, vi hoppas såklart se samma efterfrågan även i år. Min känsla är mycket positiv nu efter bara någon vecka som bokningarna varit igång, säger Jeanette Larsson , produktchef.

Bussresorna utgår från Malmö och flygresorna från Köpenhamn/Kastrup, Stockholm/Arlanda, Göteborg/Landvetter samt Oslo/Gardermoen. Alla resor har alltid en svensktalande guide med på resan. Genom ett stort anslutningsnät med buss så är det enkelt för många att ta sig till Malmö och alla bussrundresorna som utgår därifrån. Det finns 120 påstigningsplatser för att ansluta till Malmö. Det är ett mycket smidigt och prisvärt alternativ för att ta sig till Öresundsterminalen i Malmö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078