23948sdkhjf

Acs tar över Americas

Ralph Acs har tillträtt som chef för affärsområdet Americas på Volvo Bussar som hanterar både de amerikanska kontinenterna.


Ralph Acs har arbetat inom transport- och flygindustrin i 27 år, senast som chef för Bombardier-Learjet i USA. Han har haft ett flertal chefspositioner inom Bombardiekoncernen och har gedigen erfarenhet av affärsutveckling, tillverkning och sälj och eftermarknad.

Americas är Volvo Bussars största säljregion. I Nordamerika är företaget verksamt genom dotterbolagen Nova och Prevost, som verkar på långfärdsbuss- och transitbussmarknaderna.Mexiko är en viktig marknad för Volvo Bussar och företaget har en produktionsanläggning i Tultitlán. Volvo Bussar är verksamt i Sydamerika sedan 1970-talet och har en produktionsanläggning i Curitiba, Brasilien. Colombia är för närvarande den näst största marknaden för Volvos hybridbussar – fler än 400 Volvo 7900 Hybrider har sålts till operatörer i Bogotà. Volvo Bussar är marknadsledande inom BRT-lösningar i Sydamerika och har levererat bussar till BRT-system i Brasilien, Chile, Colombia, El Salvador, Guatemala och Mexiko.

– Jag är glad över att börja arbeta i Volvokoncernen och att delta i arbetet med att leverera framtidens hållbara transportlösningar i Nord- och Sydamerika, säger Ralpc Acs .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063